Over ons

Ons verhaal begon al velen jaren geleden toen een ondernemende familieman in Amsterdam een lokale groentewinkel begon met de mooiste mediterrane producten. Smaakvolle olijfolie, zoete vijgen en dadels: alles gekozen uit liefde voor mooie producten en lekker eten. Op een willekeurige dag kwam een restauranteigenaar naar onze groentewinkel toe. “Wij willen jouw producten!” riep hij enthousiast.

Al gauw werd de eerste levering gedaan. De eerste levering leidde tot veel meer bestellingen. En voor we het wisten groeide het aantal restaurants dat groente en fruit van ons wilde ontvangen. Gaandeweg ontwikkelden we ons tot een groente- en fruitleverancier, die steeds meer met streekproducten en seizoensproducten ging werken. Een ontwikkeling die we elke dag met een enorm gevoel van trots en warmte mogen aanschouwen.

Green Fresh Food is nog altijd hetzelfde familiebedrijf met liefde voor lekker eten. Net als onze samenwerkingspartner in groente en fruit Wim Bijma, geloven wij erin dat je een mooi gerecht maakt of breekt met de versheid van groente en fruit. Daarom selecteren we de beste producten, liefst uit eigen land en uit het seizoen, om restaurants te ondersteunen in hun doel: gasten laten genieten van hun liefde voor lekker eten.