Assortiment

  1. Home
  2. Assortiment

Het voordeel van onze producten

Zoals iedereen weet zijn lokale producten het lekkerst. Ze komen vers van het land en worden zo snel mogelijk aan ons geleverd. Omdat wij lokaal afnemen zijn deze producten snel leverbaar met de beste kwaliteit. Deze verse streekproducten worden vervolgens aan professionele en gediplomeerde koks geleverd en verwerkt tot de mooiste gerechten.

Dankzij goede afspraken met de boeren is het mogelijk om telkens de lekkerste producten van eigen bodem te gebruiken. De productie en levering van groenten en fruit draagt niet alleen bij aan de smaak en kwaliteit van ons assortiment, maar bevordert ook de lokale economie. Door op lokaal niveau af te nemen dragen wij zo ons steentje bij, wat in deze tijd steeds belangrijker wordt. Boeren delen namelijk dezelfde passie voor eten; het moet gewoon goed zijn!

Uiteraard kunnen niet alle producten lokaal worden afgenomen. Green Fresh Food heeft een uitgebreid netwerk om u te bedienen met het allerbeste dat er te koop is. Onze jarenlange ervaring met de internationale keuken helpt u om kwaliteit op hoog niveau te bieden.

Wat we aanbieden

U kunt via de website van Bestelbox makkelijk en snel bestellen. Dit is de snelste en makkelijkste manier.

Aardappelen, groente & fruit

Droge Kruideniers
Waren

Kaas

Brood &
Patisserie

Wild &
gevogelte

Diepvries

Vlees

Non-Food

Menu