Direct contact met de keuken

De liefde voor goede en smaakvolle gerechten is ook in de keuken te vinden. Onze klanten bestaan uit afgestudeerde koks die zorgvuldig met alle ingrediënten en producten om gaan. Een kritische kok weet als geen ander dat een goed en smaakvol gerecht alleen tot stand komt met de juiste producten en ingrediënten, kennis over de gerechten en goede communicatie.

Het bereiden van verschillende ingrediënten kan soms erg intensief zijn. Aandacht voor het proces is hierbij écht van belang. Voornamelijk wanneer een klant specifieke wensen heeft of een nieuw gerecht aan de menukaart wil toevoegen. Daarom staat de wens van onze klanten voorop. Geen enkele uitdaging is ons te groot!

Klantgerichte service

Dat is waar wij bekend om staan. In ons netwerk kennen wij iedere klant bij naam en weten we van persoonlijke voorkeur. Dankzij de snelle distributie en verwerking van producten kunnen wij altijd snel leveren en houden wij concurrerende prijzen aan. Heeft u een specifieke wens? Bent u toe aan uitbreiding op de menukaart of wilt u zich richten op seizoensproducten? We nemen alle wensen en behoeften op, zodat bijna iedere levering mogelijk is.

Nabestellingen

Wij weten precies waar horecaondernemers mee te maken hebben. Daarom kunnen wij specifiek producten leveren wanneer deze het hardst nodig zijn. Heeft u bijvoorbeeld dringend een bakje bessen nodig? Geen probleem. U kunt ons altijd bellen, dan staat Green Fresh Food binnen mum van tijd voor uw deur!

Service is hierbij vanzelfsprekend. Daarom is het mogelijk om kosteloos bij ons na te bestellen tot een bepaalde tijd. Zo heeft u de garantie dat u voldoende bevoorraad bent om alle gasten te voorzien van echte kwaliteit.

Menu