Wie zijn wij

  1. Home
  2. Wie zijn wij

Het ontstaan van Green Fresh Food

Green Fresh Food is een aantal jaar geleden begonnen als een groentezaak in Amsterdam-west. Al sinds het begin hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Het uitgebreide assortiment aan groenten en fruit wordt kritisch uitgekozen om de hoogste klasse te garanderen!

Deze voorliefde voor de producten bleef niet lang ongemerkt. Op een dag kwam een geïnteresseerde restauranteigenaar de zaak binnenlopen om te vragen of Green Fresh Food producten voor het restaurant wilde leveren. Na de eerste levering bleef de restauranteigenaar terugkomen. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier voor verschillende horeca ondernemers door heel Nederland, van eetcafés tot restaurants en hotels.

Onze kracht

De kracht van Green Fresh Food? Duidelijke communicatie met onze leveranciers en onze klanten. Er wordt bewust gekozen om verse streekproducten af te nemen bij lokale boeren om de kwaliteit van onze groenten en fruit te waarborgen. Daarnaast wordt er binnen onze organisatie helder gecommuniceerd, zodat we precies weten wat u als klant wenst.

Inmiddels hebben wij een trouw netwerk van (horeca)ondernemers opgebouwd, die telkens worden voorzien in verse groenten en fruit. Na jarenlang samen te werken kennen wij onze klanten bij naam en proberen we de wensen en behoeften altijd in kaart te brengen, zodat alleen het beste geleverd wordt!

Menu